Zoeken | Registreren | Inloggen 
Home
Nederlands English
 Introductie

Cisco PhoneFoxnet is een consultant voor netwerk-vraagstukken. Foxnet onderscheidt zich van vele andere aanbieders in deze markt door gegarandeerd complete oplossingen aan te dragen. Dat betekent: een weloverwogen plan waarvoor alle mogelijkheden tot in het kleinste detail zijn uitgezocht; geen "losse eindjes" en een systeem dat effectief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Elk (middel)groot bedrijf leunt zwaar op zijn ICT-structuur. Voor de continuïteit is het van levensbelang dat het systeem altijd en ongestoord functioneert. Deze eis, ook wel geformuleerd als 99,999% uptime, is het handelsmerk van Foxnet.

Foxnet-oplossingen zijn gericht op het integreren van systemen voor spraak-, beeld- en data-overdracht; media convergentie. Geen gescheiden infrastructuren en dus efficiënter en goedkoper opereren. Bovendien bieden Foxnet-oplossingen de mogelijkheid voor het snel en makkelijk inpassen van nieuwe applicaties.


 Nieuws

CMShell 1.6.0 beschikbaar - woensdag 12 oktober 2011


PowerShellCisco PoweredPowerShell cmdlets voor Cisco Unified Communications Manager omgeving. Inbegrepen in deze versie:

  • CRUD cmdlets voor alle CUCM operaties
  • Product-specifieke eigenschappen
  • Nieuwe servicability cmdlets
  • CM86 adapter

Lees meer over CMShell en download de evaluatie versie. >>

 Register
Forgot Password ?

Foxnet BV

Heicopperweg 38
4128 LP Lexmond

t: +31 (0)888 36 9600
f: +31 (0)888 36 9639
Email: helpdesk [at] foxnet.nl

Privacybeleid
Foxnet BV 2011